Aura en chakra healing

Ieder mens heeft  chakra's, energiepunten in het lichaam die corresponderen met onze aura en organen en systemen in ons lichaam. Wanneer een chakra blokkeert krijgen we klachten, mentaal, maar zeker ook lichamelijk. Bij een aura en chakra healing worden uw chakra's uitgependeld, weer in balans gebracht, blokkades opgeheven en de doorstroming weer geoptimaliseerd. Ook wordt er op klachten gewerkt. Hierna wordt uw aura ontdaan van negatieve "plak" die we in ons leven opgedaan hebben en worden de aura haartjes weer mooi opgekamd zodat uw aura mooi groot wordt en u dus ook meer ruimte ervaart. We sluiten af met een edelsteen oplegging om weer tot rust te komen.

Deep Cell healing;

Bij een Deep Cell healing gaan we, zoals de naam al doet vermoeden, dieper. Uw lichaam wordt op celniveau geopend, waarna uw chakra's worden uitgependeld en gebalanceerd. Blokkades worden opgeheven en de doorstroming geoptimaliseerd. Er wordt op klachten gewerkt. Hierna worden de vier eerste lagen van uw aura afgetast (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en blokkades verwijderd. Daarna wordt deze nog gladgestreken en opgekamd. We eindigen met een edelsteen oplegging voor net dat beetje extra en om weer tot rust te komen. Dit kan een intense healing zijn, waarin veel kan loskomen. Tenslotte wordt uw lichaam weer gesloten.

Tijdens deze behandelingen ligt u op een massage tafel. Kunt u moeilijk liggen kan de behandeling, met enige aanpassingen, evt. ook zittend gegeven worden.


*Ik kan u niet op voorhand zeggen wat er mag gebeuren, het universum beslist, maar u kunt er zeker van zijn dat u alle liefde, licht en kracht krijgt die u op dat moment nodig heeft. Ik ben slechts degene die het mag aanreiken..*