Dierentolk extra;

Een dierentolk extra pakket bestaat uit een gesprek met uw dier en een healing via de foto. Een healing is het doorgeven van universele energie (energie die het universum ons dus beschikbaar stelt) en het kan uw dier helpen om wat meer balans te vinden tussen lichaam en geest. Ook kan het helpen na een operatie of ziekte om sneller te herstellen. Uw dier krijgt eenmalig een healing via de foto en een chakrabehandeling met edelstenen om deze weer in balans te brengen.


*Een healing kan nooit een dierenarts vervangen en is hier ook niet voor bedoeld!*


U kunt er ook voor kiezen om alleen een healing aan te vragen voor uw dier. Uw dier krijgt dan drie dagen achtereen een healing via foto en een chakrabehandeling met edelstenen om de chakra’s weer in balans te krijgen.

U kunt mij via de mail een foto sturen van uw dier waar deze alleen op staat en vermeldt daarbij roepnaam, geslacht en leeftijd en even in het kort waar u tegen aan loopt of wat uw vragen zijn zodat ik dit zeker mee kan nemen in mijn gesprek.


Komt u liever aan huis voor een persoonlijke sessie? U bent van harte welkom bij mij thuis samen met uw dier. Woont u in een straal van 20 km van Hapert? Dan kom ik desgewenst ook bij u thuis als uw dier zich daar prettiger bij voelt.


Een dierentolk extra gesprek kost €30.

Een healing sessie van drie kost €20.

Een sessie bij mij thuis kost €45.

een sessie bij u thuis kost €55 incl km. vergoeding.

0