Dierentolk standaard;

Als u (gedrags) problemen ervaart bij uw dier, uw communicatie met uw dier soms niet verloopt zoals gehoopt, als uw dieren onderling niet zo goed met elkaar overweg kunnen, maar ook bij vermoeden van pijn of ongemak en de dierenarts komt niet verder, of misschien heeft u nog vragen aan uw (overleden) dier;

Een gesprek kan helpen! Via een foto ga ik in contact met uw dier en krijg ik vrij nauwkeurig pijn, emoties, en wat uw dier denkt door waarna ik jullie kan helpen om er samen weer uit te komen. Goed onderlegd met gedegen opleidingen kan ik u ook voedingsadviezen geven of een Bachbloesem voor uw dier samenstellen.

Voor een gesprek heb ik een foto nodig van uw dier waar deze alleen op staat. Vermeldt hierbij roepnaam, geslacht en leeftijd en even in het kort waar u tegen aan loopt of wat uw vragen zijn, zodat ik dit zeker mee kan nemen in mijn gesprek. U kunt dit via mijn mail doorsturen.

Komt u liever op een persoonlijke sessie? U bent met foto welkom bij mij thuis.

*Ik werk, bij twijfel, samen met een paranormaal therapeut voor het beste resultaat.*


overleden dieren;

U kunt ook een foto van uw overleden dier sturen, het principe werkt hetzelfde. u kunt zelfs een healing aanvragen als u denkt dat dit goed is. Alles is energie en energie komt overal, ook bij onze dieren die over de regenboogbrug zijn.


Een standaard gesprek kost €22,50

Een persoonlijke thuis sessie €35

0