Dierentolk standaard;

Als u (gedrags) problemen ervaart bij uw dier, uw communicatie met uw dier soms niet verloopt zoals gehoopt, als uw dieren onderling niet zo goed met elkaar overweg kunnen, maar ook bij vermoeden van pijn of ongemak en de dierenarts komt niet verder, of misschien heeft u nog vragen aan uw (overleden) dier;

Een gesprek kan helpen! Via een foto ga ik in contact met uw dier en krijg ik vrij nauwkeurig pijn, emoties, en wat uw dier denkt door waarna ik jullie kan helpen om er samen weer uit te komen. Goed onderlegd met gedegen opleidingen kan ik u ook voedingsadviezen geven of een Bachbloesem voor uw dier samenstellen. een standaard gesprek wordt altijd gecompleteerd met een healing.

Een dierentolk extra pakket bestaat uit een gesprek met uw dier en een healingsessie via de foto. Een healing is het doorgeven van universele energie (energie die het universum ons dus beschikbaar stelt) en het kan uw dier helpen om wat meer balans te vinden tussen lichaam en geest. Ook kan het helpen na een operatie of ziekte om sneller te herstellen. Uw dier krijgt twee maal een healing via de foto en een chakrabehandeling met edelstenen om deze weer in balans te brengen.


*Een healing kan nooit een dierenarts vervangen en is hier ook niet voor bedoeld!*Voor een gesprek heb ik een foto nodig van uw dier waar deze alleen op staat. Vermeldt hierbij roepnaam, geslacht en leeftijd en even in het kort waar u tegen aan loopt of wat uw vragen zijn, zodat ik dit zeker mee kan nemen in mijn gesprek. U kunt dit via mijn mail doorsturen.

Komt u liever op een persoonlijke sessie? U bent met foto welkom bij mij thuis.

*Ik werk, bij twijfel, samen met een paranormaal therapeut voor het beste resultaat.*

overleden dieren;

U kunt ook een foto van uw overleden dier sturen, het principe werkt hetzelfde. u kunt zelfs een healing aanvragen als u denkt dat dit goed is. Alles is energie en energie komt overal, ook bij onze dieren die over de regenboogbrug zijn.


Een behandeling of persoonlijke healing van uw dier alleen op aanvraag.


Een standaard gesprek kost €25

Een gesprek extra kost       €30

bachbloesems;

Bachbloesems zijn essenties van bloemen en planten "gevangen" in vloeistof. Ze helpen vooral bij het mentale welzijn van uw dier. Denk aan

*verhuizings stress

*trauma

*heimwee

*verdriet

*spannende gebeurtenissen

een Bachbloesem wordt speciaal voor uw dier samen gesteld en kan opgestuurd worden. Het helpt uw dier bij het verwerken van de emoties. Bachbloesems verzachten de scherpe randjes zodat de communicatie met uw dier weer beter verloopt.

Een flesje speciaal samengestelde bachbloesems kost €17 incl verzenden.

0